به گزارش سراج24 به نقل از الجزیره؛ مقام های رسمی شهر اوکلاهما اعلام کردند، وقوع طوفان سهمگین اخیر موجب کشته شدن 24 نفر شده و بیش از 2 میلیارد دلار خسارت به تاسیسات این شهر وارد کرده است.
"میک کورنت" شهردار اوکلاهما در کنفرانس خبری گفت: بیش از 13 هزار واحد مسکونی بر اثر این طوفان شدید تخریب شده و یا آسیب جدی دیده است و بیش از 33 هزار نفر از ساکنان این شهر از تاثیرات منفی این طوفان آسیب دیده اند.
وی خسارات وارد شده ناشی از این طوفان را بیش از یک تا 2 میلیارد دلار ارزیابی کرده است.
مقام های امداد و نجات آمریکا قادر به اعلام دقیق تعداد افرادی که خانه های خود را در این طوفان از دست داده اند نیستند چرا که خیلی از مردم در زمان وقوع طوفان در کنار بستگان خود بوده اند و تعداد کمی از مردم حاضر به اسکان در پناهگاه های صلیب سرخ شده اند.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا قرار است روز یکشنبه به منطقه "مور" سفر کند و از نزدیک خسارات ناشی از طوفان سهمگین اخیر را بررسی کند. "جانت ناپولیتانو " وزیر امنیت داخلی آمریکا نیز روز چهارشنبه به مناطق آسیب دیده از این طوفان سفر کرده و قول داد تا دولت آمریکا حمایت های لازم را به عمل آورد.
مقام های بهداشتی و درمانی اوکلاهما نیز اعلام کردند، تا کنون هویت 23 نفر از 24 قربانی این حادثه مشخص شده است. 9 کودک در بین کشته شدگان این حادثه هستند.



